Suntem specializati in transportul tuturor tipurilor de marfuri ce tin de domeniul transporturilor agabaritice, confectii metalice, prefabricate beton, rezervoare, instalatii, incarcaturi cu greutati deosebite.

In ultimii  ani s-a dezvoltat o ramura a transporturilor cu semiremorci trailer, transportul de utilaje agricole care difera, de la dimensiuni in limitele de gabarit la dimensiuni agabaritice.

Avand experienta  in transporturi agabaritice a fost usor sa ne aliniem la cerintele pietei investind in echipamente de transport performante, semiremorci trailer cu rampe si semiremorci trailer tip gondola, capabile pentru a prelua cu usurinta toate tipurile de utilaje agricole.
Avem disponibile semiremorci trailer cu rampe destinate utilajelor care se pot incadra in latimi ale platformei de 3 metri si inaltimi de pana la 3,5 m.
Semiremorci trailer tip gondola, cu platforma la inaltimea de 30 pana la 50 cm si latimea de 3,25 m, destinate utilajelor cu roti si senilate cu latime peste 3 m si care au inaltimea mai mare de 3,5 m, combine, tractoare mari cu gabarit asemanator combinelor, remorci.
In cei 8 ani de cand efectuam transporturi de utilaje agricole, odata cu dezvoltarea parcului nostru auto, am transportat peste 150 de combine agricole si sute de tractoare, remorci, pluguri, cisterne si alte accesorii.
Beneficiarii unui serviciu de transport se vor intreba intotdeauna, dupa incarcarea marfurilor pe trailerele unei companii de transport, daca utilajele sunt in siguranta pana la destinatie.
Un serviciu de transport nu este in totalitate sigur niciodata, indiferent de firma care il presteaza, existand riscul greselii umane atat din partea conducatorului auto cat si din partea celorlalti participanti la trafic sau din cauza infrastructurii rutiere.
Este posibil ca nu toti participantii la trafic sa detina o asigurare de raspundere civila pentru despagubirea unui eveniment rutier (lovirea marfurilor de pe un camion).
Pentru aceasta, exista ASIGURARE DE MARFA CMR, asigurare nelipsita din pachetul de servicii de transport oferit de compania noastra, care ofera garantie pentru marfurile clientilor, indiferent de situatia financiara de moment a companiei de transport.
O asigurare de marfa este cu adevarat utila daca firma de asigurari are capacitate financiara pentru a fi un bun platitor.

Suntem intotdeauna deschisi noilor provocari in transporturi agabaritice si de utilaje agricole.

Print Friendly